Onkologjia Pulmonare

Intermedica sponsor në Kongresin Shkencor “Onkologjia Pulmonare”, organizuar nga Shoqata Mediko-Onkologjike Shqiptare në bashkëpunim me Shoqatën Shqiptare Respiratore (ARS).

Kursi i Parë i Ekokardiografisë Fetale

Intermedica sponsor i Kursit të Parë të Ekokardiografisë Fetale që u mbajt në datat 20-21 Prill 2018, në Tiranë. Incidenca e anomalive kardiake fetale në Shqipëri është e konsiderueshme, prandaj njohja sa më e thellë e ekokardiografisë fetale është e një rëndesie të...

Konferenca e Gastroenterologji-Hepatologjisë

Intermedica mbështet Shoqatën Shqiptare të Gastroenterologji-Hepatologjisë në organizimin e Konferencës së XIX-të Kombëtare, në të cilën u prezantuan testet më të fundit që do ti vijnë në ndihmë mjekëve gastrohepatologë për diagnostikimin e saktë të patologjive të...

Alergjia Molekulare – Era e re e Alergologjisë

Laborator Intermedica, në bashkëpunim me Shoqatën Shqiptare të Alergjisë, Astmës dhe Imunologjisë Klinike, organizoi në Tiranë Konferencën Shkencore me temë “Alergjia Molekulare – Era e re e Alergologjisë” në të cilën u prezantuan metodat e fundit laboratorike në...

Konferenca E VII-të Kombëtare e Reumatologjisë

Intermedica sponsor në Konferencën “Konferenca E VII-të Kombëtare e Reumatologjisë”. Intermedica në mbështetje të Shoqatës Shqiptare të Sëmundjeve Muskuloskeletike dhe Autoimune për të përfshirë në rutinën mjekësore ekzaminimet më të fundit reumatologjike. 22 dhjetor...