Intermedica sponsor në Konferencën “Konferenca E VII-të Kombëtare e Reumatologjisë”. Intermedica në mbështetje të Shoqatës Shqiptare të Sëmundjeve Muskuloskeletike dhe Autoimune për të përfshirë në rutinën mjekësore ekzaminimet më të fundit reumatologjike.

22 dhjetor 2017.