Qëndroni në kontakt me ne

Intermedica gjendet në 15 filiale në Shqipëri dhe 1 në Kosovë. Për çdo informacion të nevojshëm mund të kontaktoni drejtëpërdrejtë me Zyrat tona Qendrore.

Oraret

E Hënë – E Premte: 07:00 – 20:30
E Shtunë – 07:30 – 17:00
E Diel – Pushim

Mesazhi juaj