TESTI SASIOR IMUNOKIMIK FEKAL (FIT)

TESTI SASIOR IMUNOKIMIK FEKAL (FIT)

TESTI SASIOR IMUNOKIMIK FEKAL (FIT) PËR SKRINIMIN E KANCERIT KOLOREKTAL Për shkak të thjeshtësisë dhe performancës së tij të lartë të testuar, Testi sasior Imunokimik Fekal (FIT) aktualisht konsiderohet testi më i mirë jo-invaziv i Gjakut Okult në Fece (FOB) për...
EVARTIA

EVARTIA

Evartia ÇFARË ËSHTË Evartia? Evartia është një test i ri gjenetik që detekton mutacionet (ndryshimet) gjenetike që shkaktojnë sëmundjet metabolike të trashëguara tek individët. Personat me sëmundje metabolike të trashëguara mund të kenë një sërë simptomash, me shfaqje...
ELASTOGRAFIA E HEPARIT

ELASTOGRAFIA E HEPARIT

ELASTOGRAFIA E HEPARIT Risia e radhës në Intermedica është realizimi i elastografisë së heparit. Ky ekzaminim kryhet me pajisjen më bashkëkohore ekografike LOGIQ S8 të kompanisë GE Healthcare. Shear Wave Elastography është një teknikë e fuqishme dhe e aftë për...