EKOGRAFIA DOPPLER PENILE

EKOGRAFIA DOPPLER PENILE

EKOGRAFIA DOPPLER PENILE Cfarë është ekografia doppler penile ? Është një ekzaminim i nevojshëm për të identifikuar kalcifikimet dhe fibrozat brenda indit erektil te penisit dhe për të përcaktuar problemet në arritjen ose mbajtjen e ereksionit. Ky ekzaminim i lejon...
ALEATI JUAJ KUNDËR OSTEOPOROZËS

ALEATI JUAJ KUNDËR OSTEOPOROZËS

ALEATI JUAJ KUNDËR OSTEOPOROZËS INTERMEDICA SJELL SISTEMIN MË TË RI PËR TESTIMIN E DENSITOMETRISË KOCKORE Ky test realizohet me anën e një paisje që mat dendësinë e kockave të ndryshme të trupit dhe në Intermedica implementojmë sistemin më të ri “Prodigy” nga Kompania...
Alergologjia molekulare

Alergologjia molekulare

Alergologjia molekulare Laborator Intermedica po avancon drejt të ardhmes në diagnostikë duke hedhur hapin e parë drejt erës së re të “Mjekësisë së personalizuar”. Por çfarë është mjekësia e personalizuar? Është përshtatja e trajtimit mjekësor ndaj karakteristikave...
Alergjia ndaj Poleneve

Alergjia ndaj Poleneve

Alergjia ndaj Poleneve Metoda molekulare dhe diagnoza diferenciale nën një këndvështrim të ri Sot po avancojmë drejt të ardhmes në diagnostikë, duke hedhur hapin e parë drejt erës së re të “Mjekësisë së personalizuar”. Por çfarë është Mjekësia e personalizuar? Është...