SYSMEX XN-350

XN-L Pure paraqitet si një analizator i përballueshëm në kosto dhe siguron saktësi dhe besueshmëri në rezultate.

Analizatori hematologjik XN-L Pure paraqitet komod për laboratorët me fluks të ulët dhe të mesëm pune.

Instrumenti bën një diferencim me 5 popullata qelizore si dhe dallon granulocitet e pamaturuara. Analizatori aspiron vetëm 25 µL volum për të nxjerrë gjithë gjakun komplet, dhe 70 μL në rastin kur bëjmë parahollim. Ai ka një kapacitet për shpejtësi pune në 60 mostra për orë.