Karta SANVITA

Kujdesi dhe dashuria për pacientin nuk tregohen vetëm duke dhënë përgjigje të sakta dhe në nje kohë te shpejtë. Ajo që ne duam është ofrimi i një shërbimi cilësor me çmimin më të mirë. Për të shpërblyer të gjithe pacientët tanë kemi vendosur te ofrojmë kartën e shëndetit SanVita, e cila perveç lehtësirave të shumta në marrjen e përgjigjeve online, ju jep mundësinë të kurseni deri në 15% të faturës. Duke qënë të pajisur me karten SanVita përfitoni edhe nga promocionet tona, siç janë kontrollet parandaluese të personalizuara që ofrojmë, si edhe nga oferta të shumta gjatë gjithë vitit.

Si mund te pajiseni me kartën SanVita? Shumë thjesht, mjafton të plotësoni formularin e mëposhtem online ose të paraqiteni në një nga pikat e Laboratorit Intermedica dhe brenda një kohe shumë të shkurtër, do të pajiseni me kartënSanVita.

Apliko Online

  • Historiku Mjekesor

 

Verifikimi