RRETH NESH

Themeluar në qershor 1996, Intermedica është rrjeti më i madh laboratorik në Shqipëri. Operon në fushën e ekzaminimeve laboratorike dhe kryen një spektër të gjerë të analizave, duke filluar nga kimia klinike, hormonale, imunologjike, bakteriologjike e deri te biologjia molekulare dhe gjenetika. Me 19 filiale në Tiranë, 1 në Sarandë dhe 1 në Konsipol, 1 në Gjirokastër jemi gjithnjë e më pranë pacientëve tanë.

PËRSE TË NA ZGJIDHNI

N

Mjekë me eksperiencë

Tek Intermedica përkujdesemi që stafi ynë të jetë i kualifikuar dhe trajnuar në vazhdimësi me metodat e fundit.

N

Shpejtësi dhe Profesionalitet

Analizat kryhen në kohë rekord me maksimunin e profesionalizmit.

N

Eksperiencë

Eksperienca jonë na jep siguri tek hapat inovativ si dhe tek shërbimet që ofrojmë prej 25 vitesh.

METODAT

Ajo që e bën të veçantë laboratorin Intermedica është implementimi i teknologjisë dhe metodave më të reja laboratorike, falë edhe bashkëpunimit me partnerët tanë ndërkombëtarë.

BASHKËPUNËTORËT TANË

Qëndroni në kontakt me ne