OFERTA +

Tek INTERMEDICA do të gjeni kontrolle të ndryshme si më poshtë

1. Check Up

2. Kontrolli për Tiroiden

3. Kontrolli për Aneminë

4. Kontrolli për Fëmijët

5. Kontrolli i Yndyrnave

6. Kontrolli i Diabetit

Check Up

Check up  është një kontroll bazë mjekësor për shëndetin, i cili tregon parametrat e trupit tonë si dhe shërben për të parandaluar sëmundjet që në fazat e para. Check-up është një term ndërkombëtar. Po ta përkthejmë në shqip është kontrolli mjekësor periodik diagnostik, një pjesë shumë e rëndësishme e kujdesit shëndetësor.

Monitorimi Covid

Intermedica ka krijuar tre paketa monitorimi për të prekurit nga Covid-19 të menduar posacërisht nga mjekët tanë.

Të gjitha ofertat