Oferta +

Tek INTERMEDICA do të gjeni kontrolle të ndryshme si më poshtë

1. Check Up        

2. Kontrolli për Tiroiden

3. Kontrolli për Aneminë

4. Kontrolli për Fëmijët

5. Kontrolli i Yndyrnave

6. Kontrolli i Diabetit

Check Up

Check up  është një kontroll bazë mjekësor për shëndetin, i cili tregon parametrat e trupit tonë si dhe shërben për të parandaluar sëmundjet që në fazat e para. Check-up është një term ndërkombëtar. Po ta përkthejmë në shqip është kontrolli mjekësor periodik diagnostik, një pjesë shumë e rëndësishme e kujdesit shëndetësor.

Monitorimi Covid

Intermedica ka krijuar tre paketa monitorimi për të prekurit nga Covid-19 të menduar posacërisht nga mjekët tanë.

Të gjitha ofertat

 

KARTA SAN VITA

Kujdesi dhe dashuria për pacientin nuk tregohen vetëm duke dhënë përgjigje të sakta dhe në një kohë të shpejtë. Ajo që ne synojmë është ofrimi i një shërbimi cilësor me çmimin më të mirë. Për të shpërblyer të gjithë pacientët tanë kemi vendosur të ofrojmë kartën e shëndetit SanVita, e cila përveç lehtësirave të shumta në marrjen e përgjigjeve online, ju jep mundësinë të kurseni deri në 15% të faturës. Duke qënë të pajisur me kartën SanVita përfitoni edhe nga promocionet tona, siç janë kontrollet parandaluese të personalizuara që ofrojmë, si edhe nga oferta të shumta gjatë gjithë vitit.

Qëndroni në kontakt me ne