Intermedica sponsor në Konferencën “8th South East European Conference on Chemotherapy and infection”. Në këtë konferencë Intermedica paraqitet me inovacionin dhe risinë më të fundit, atë të testimit të SST-ve me metodën PCR – Real Time sasiore.

Durres, Premium Peach Hotel, 13-14 tetor 2017.