Intermedica, pjesë e Edicionit të parë të Expo Medical Albania, organizuar në datat 25, 26 dhe 27 tetor 2018 në Pallatin e Kongreseve.

Panairi më i madh shëndetësor në Shqipëri, organizuar nga Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Tiranë, Ministria e Shëndetësisë dhe Bashkia Tiranë, mblodhi së bashku ofertuesit më të mëdhenj të sistemit të shëndetësisë në vend.