Edicioni i dytë CCIT Expo Medical

Intermedica mbylli me sukses për të dytin vit rradhazi panairin më të madh të shëndetësisë Expo Medical, organizuar nga Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale në bashkëpunim me Dhomën e Tregtisë dhe Industrisë Tiranë, në datat 31 tetor – 2 nëntor në...

Konferenca e VI-të e Shkencave Mjekësore

Intermedica merr pjesë në Konferencën e VI-të të Shkencave Mjekësore që ka si qëllim të paraqesë të rejat më të fundit nga kërkimet shkencore në fushën e mjekësisë dhe t’a promovojë atë në vend. Gjithashtu synon të nxisë punën e studentëve në kërkimin shkencor për të...

Të rejat në Menaxhimin e Sinkopës

Intermedica merr pjesë në organizimin e Konferencës së Pranverës “Të rejat në Menaxhimin e Sinkopës”, organizuar në Durrës në datën 4 maj 2019 nga Shoqata Shqiptare e Kardiologjisë.

Advances in Obstetrics, Gynecology and Ultrasound

Intermedica mbështet organizimin e Kongresit Ndërkombëtar “Advances in Obstetrics, Gynecology and Ultrasound”. Ky Kongres ka për qëllim të sigurojë një forum me studiues dhe klinicistë të njohur nga vende të ndryshme të botës, për të këmbyer praktika dhe ide novative,...